پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1403/09/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

مدیر ازمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: در دنیای اندیشه ها و مشاهده های آدمی، قلمرو میکرو ارگانیسم ها بسیار گسترده است.

مدیر ازمایشگاه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: در دنیای اندیشه ها و مشاهده های آدمی، قلمرو میکرو ارگانیسم ها بسیار گسترده است.


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر امیر پیکر میکروارگانیسم ها در همه جا حضور دارند، در محیط زیست، در اندام های انسان ها و سایر موجودات زنده و سطوح در تماس با موجودات زنده و چنانچه شرایط مساعد باشد، رشد و نمو و تکثیر نموده و موجب بیماری های عفونی و مسمومیت مصرف کننده از یک طرف و فساد مواد غذایی از طرف دیگر می شوند.


وی ادامه داد: از اوایل قرن بیستم و پیدایش و گسترش صنایع غذایی و تولید انبوه، امکان به خطر افتادن سلامت مردم در ارتباط با میکرو ارگانیسم ها قوت گرفت. از سویی از آغازه هزاره سوم با ظهور فناوری های نوین در عرصه های گوناگون و از جمله علوم زیستی و صنایع غذایی و روش های مدرن ارزیابی، دگرگونی های زیادی در سیستم نظارت و کنترل بوجود آورده است که برای انطباق با آنها لازم است هرآزمون کننده به مسئولیت ها و وظایف خود در این ارتباط آگاه باشد.


دکتر پیکر خاطر نشان کرد: مباحث میکروب شناسی غذایی دو بخش عمده را در بر می‌گیرد که شامل بررسی نقش میکرو ارگانیسمها در فساد مواد غذایی و نقش میکرو ارگانیسمها در فرایندهای تهیه و تولید مواد غذایی است. امروزه بیشترین پژوهش های میکروب شناختی غذایی جدید پیرامون نقش مثبت میکروبها در تهیه و تولید مواد غذایی انجام می‌شود.


وی شناسایی انواع میکروارگانیسم های عامل فساد مواد غذایی و تعیین دقیق شرایط رشد و تکثیر آنها، ارزیابی تعیین نحوه اثر مواد غذایی فاسد شده و میکروب های عامل این فساد بر بدن انسان، شناسایی و تعیین مواد غذایی فاسد و قابل انهدام از طریق بررسی و تشخیص میکروب ها وسموم میکروبی در مواد غذایی و بررسی و مطالعه امکان آلوده شدن مواد غذایی در حین تولید در کارخانه‌های تولید کننده مواد غذایی و ادامه روش های مناسب به منظور کاهش میزان آلودگی و تولید مواد غذایی به روش بهداشت را از اهداف میکروبیولوژی مواد غذایی عنوان کرد.